Muziekdag Sonsbeekpark, Arnhem

Ieder jaar nemen we deel aan de muziekdag in park Sonsbeek in Arnhem. Normaal vindt dit plaats in juni. Vanwege Corona is de dag verplaatst naar september. We hopen van harte dat het dit jaar, in tegenstelling tot vorig jaar, door kan gaan. Zodra we meer duidelijkheid hebben, kun je er hier meer over lezen.


Jenkins, The Armed Man

Als Corona het toelaat hopen we op 23 oktober onze medewerking te verlenen aan het scratch-project The Armed Man van Jenkins in de Grote Kerk in Gouda. The Armed Man is een mis gecomponeerd door Karl Jenkins in 1999. De mis werd voor het eerst uitgevoerd op 25 April 2000 in Londen. Jenkins schreef de mis voor het Royal Armouries museum ter gelegenheid van het nieuwe millennium. Het werk is opgedragen aan de slachtoffers van de Kosovo crisis.

 

Het idee van een scratch is dat koor en orkest een stuk in één dag instuderen én uitvoeren voor publiek. Wil je komen luisteren? Kom dan nog eens terug op deze pagina voor meer informatie.


Kerstensembles

In de periode tussen Sinterklaas en Kerst zijn onze Kerstensembles actief. Wij treden op in winkelcentra, op kerstmarkten en andere kerstevenementen.

  

Meer informatie over onze Kerstensembles vind je hier.